Revelaţia campionatului Ligii a IV-a buzoiene, F.C.Puieşti şi-a consolidat prima poziţie în clasament după ce sâmbătă a bifat o nouă victorie. Echipa antrenată de Viorel Bodan s-a impus la limită, scor 2-1 în meciul susţinut pe teren propriu împotriva Recoltei Boldu. Gazdele au început partida decise să arate că nu întâmplător ocupă fotoliul de lider al seriei a III-a şi totodată să ,,stropească” noua bază sportivă, cu un succes. Cei aproximativ 300 de spectatori aflaţi în tribună printre care şi o mică fanfară nu au avut de aşteptat prea mult pentru a vedea primul gol. Asta deoarece veteranul formaţiei din Puieşti, nimeni altul decât fostul jucător al Gloriei Buzău, Daniel Petre(11) a transformat cu precizie un penalty acordat de ,,fluieraş” pentru un presupus fault. Oaspeţii nu s-au lăsat intimidaţi şi mizând pe cartea contraatacului au izbutit să restabilească egalitatea prin Bacîru(35) care a marcat cu un şut plasat din interiorul careului. A fost dealtfel scorul consemnat la finalul primei părţi a jocului iar repriza secundă se anunţa una extrem de interesantă. F.C.Puieşti s-a dovedit mai pragmatică în joc şi după câteva ratări, unele chiar monumentale a preluat din nou conducerea. La o acţiune ofensivă, căpitanul echipei gazdă, Rizea îi pasează excelent lui Nicolae care finalizează din apropiere şi astfel liderul a dat lovitura de graţie trecându-şi în cont încă trei puncte preţioase.
La final de meci antrenorii ambelor formații au avut doar cuvinte de laudă desre echipele pe care le conduc.
,,Eu consider că după aspectul jocului, un egal ar fi fost mai echitabil. Am primit un penalty foarte uşor care după părerea mea nu a fost dar felicit echipa gazdă pentru condiţiile de care dispune şi îi doresc succes mai departe. Referitor la joc, echipa cea mai bună am fost noi însă au câştigat ei” a fost de părere antrenorul Recoltei Boldu, Ion Profir.

,,Toate victoriile muncite sunt frumoase şi ştiam de la început că vom avea un meci foarte greu deoarece întâlneam o adversară ambiţioasă. Noi suntem o echipă în formare iar relaţiile de joc încă nu s-au pus la punct dar sper ca în continuare să facem o figură frumoasă. După părerea mea a fost un joc bun şi frumos care s-a apropiat de nivelul ligii a III-a. Atmosfera a fost şi ea una de sărbătoare având în vedere că s-a inaugurat noua bază sportivă iar noi am vrut să le mulţumim atât autorităţilor locale, sponsorilor şi spectatorilor cu o victorie”, a declarat antrenorul echipei F.C.Puieşti,Viorel Bodan.

,,Nu putem spune că ne-am panicat după ce au egalat oaspeţii şi spun că am controlat meciul. Am jucat mai bine iar victoria este una meritată. Faptul că ne menţinem pe primul loc în clasament ne dă mare încredere şi evident că vrem să ajungem în play-off. Sigur că totodată ne propunem să aducem cât mai multă lume la stadion. Suntem o echipă tânără, ambiţioasă şi abordăm fiecare partidă la victorie iar ăsta este un lucru important” a spus și căpitanul echipei F.C.Puieşti,Marius Rizea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.