Robinet Calorifer
Buzoienii racordați la serviciul de încălzire centralizată au de plătit la început de an facturi la încălzire cu 51 la sută mai mari decât cu o lună în urmă și cu 6 la sută mai mari decât în decembrie 2013.
Conform centralizării făcute de Regia Autonomă Municipală după citirea contoarelor de căldură de la imobilele arondate la serviciul centralizat de încălzire, facturile emise locatarilor pentru căldura consumată pe luna decembrie sunt mai mari cu peste jumătate decât în luna noiembrie. Astfel, pentru o garsonieră un buzoian trebuie să scoată din buzunar 169 de lei față de 111 în noiembrie, pentru un apartament cu două camere 276 față de 180, pentru un apartament cu trei camere 339 față de doar 222 de lei în noiembrie iar pentru un apartament cu 4 camere 435 față de 283 de lei în luna noiembrie 2014.
Creșterea este generată în primul rând de temperaturile mult mai scăzute înregistrate în decembrie față de cele din luna anterioară, respective 2,06 grade Celsius față de 5,76 grade Celsius înregistrate în luna noiembrie 2014.
Creșterea prețului la încălzire este mai mare și decât în luna decembrie a anului trecut cu un procent de 6 la sută, cu toate că vremea a fost un pic mai caldă în 2014. Dacă în luna decembrie a anului trecut s-a înregistrat o temperatură medie exterioară de 1,92 grade Celsius în 2014 aceasta a fost de 2,06 grade.
În prezent, Regia Autonomă Municipală deservește 15.400 de apartamente de pe teritoriul municipiului dar și alți 400 de consumatori-instituții, școli ori case de locuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.