Facebook COmpania de Apa
În ultima vreme mai mulți buzoieni au primit vizita unor indivizi care, pretinzând a fi angajați ai Companiei de Apă, au solicitat plata facturii la utilități, eliberând în schimb chitanțe false. Polițiștii de la Investigații Criminale au intrat deja pe fir și sunt pe urmele infractorilor, însă, pentru ca numărul victimelor să nu mai crească reprezentanții Companiei de Apă S.A Buzău fac apel la clienții din municipiu să fie foarte atenți cui dau bani, pentru că instituția nu are astfel de practici, facturile încasându-se la asociațiile de proprietari sau la ghișeele societății.

 

”Compania de Apă S.A. Buzău atenționează utilizatorii să nu se lase înșelați de falși încasatori care le cer bani, pentru plata facturii sau pentru alte servicii prestate, în numele societății. În municipiul Buzău, Compania de Apă nu încasează bani pe teren, pentru nici un fel de servicii.

În cazul în care vă confruntați cu asemenea situații, puteți sesiza Dispeceratul Companiei la numărul de telefon 0238/715438  și Poliția (tel. 112).”, se arată într-un comunicat remis joi de conducerea Companiei de Apă din dorința ca buzoienii să nu mai cadă victime falșilor încasatori care sunt de fapt indivizi puși pe căpătuială prin orice mijloace.

Că prin oraș circulă astfel de indivizi care profită de naivitatea unor persoane, pretinzând că sunt angajați ai Companiei de Apă, și înșeală  oamenii de bună este confirmat și de reprezentanții Poliției.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, la începutul acestei săptămâni, o buzoiancă a reclamat la Poliția municipiului Buzău că a fost înșelată de un individ care i-a ciocănit la ușă, recomandându-se angajat al unei firme de utilități, și care i-a tăiat o chitanță cu suma de aproape 60 de lei pe care aceasta a achitat-o. Ulterior, femeia și-a dat seama că a fost înșelată de individul care deși avea asupra sa un ecuson, nu era nicidecum angajat al companiei de utilități. Femeia înșelată a reușit să le dea polițiștilor indicii legate de felul în care arată cel care a tras-o pe sfoară, astfel că polițiștii de la Investigații Criminale sunt acum pe urma individului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.