Militarii Diviziei 2 Infanterie „Getica”, în frunte cu generalul de brigadă dr. Lucian Foca au mers de Ziua Internațională a Femeii la buzoianca salvată din nămeți în dimineața de 26 ianuarie când aceasta a solicitat ajutor pentru a ajunge la spital după ce născuse acasă. Astfel, de 8 Martie, Alina Garabulea din comuna Movila Banului a primit din partea comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă dr. Lucian Foca, un buchet de flori şi un tablou care aminteşte de acţiunea de ajutorare a populaţiei greu încercate de ninsorile abundente din data de 26 ianuarie când militarii buzoieni au reuşit să ajungă la femeia din Movila Banului și să o transporte la Maternitatea Buzău după ce născuse o feţită.
De altfel, pentru a-şi arăta recunoştinţa, mămica salvată a decis să boteze fetiţa cu numele celui care a trimis salvatorii, numind-o Luciana Andreea, după numele comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”.
Cu ocazia zilei de 8 martie comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă dr. Lucian Foca împreună cu militarii din subordinea sa, urează tuturor femeilor, reprezentante a „florilor primăverii” zile senine, alături de un sincer „La mulţi ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.