criminalist
O femeie de 46 de ani din Râmnicu Sărat a fost înjunghiată mortal de fostul soț de 45 de ani, pe fondul geloziei, chiar după ce a întreținut cu aceasta relații sexuale. Totul s-a petrecut în locuința femeii unde aceasta trăia acum alături de un alt bărbat și unde soțul a mers însoțit de fiica sa în vizită la fosta nevastă. La un moment dat, cei doi foști soți au mers într-o cameră alăturată unde au întreținut relații sexuale iar apoi, femeia a revenit și a început să discute cu actualul concubin. Atunci, din gelozie, fostul soț a luat un cuțit și a înjunghiat-o mortal pe fosta soție, asta în timp ce fiica lor de 12 ani se afla într-o cameră alăturată.
Polițiștii și procurorii au descins la fața locului și au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum au stat lucrurile.

1 COMENTARIU

  1. […] O femeie de 46 de ani din Râmnicu Sărat a fost înjunghiată mortal de fostul soț de 45 de ani, pe fondul geloziei, chiar după ce a întreținut cu aceasta relații sexuale. Totul s-a petrecut în locuința femeii unde aceasta trăia acum alături de un alt bărbat și unde soțul a mers însoțit de fiica sa în vizită la fosta nevastă. La un moment dat cei doi foști soți au mers într-o cameră alăturată unde au întreținut relații sexuale iar după consumarea acestora femeia a revenit și a început să discute cu actualul concubin. Atunci, din gelozie, fostul soț a Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.