Cafenea Undercover-20
Amânat inițial după tragedia din Colectiv, festivalul Top T care ar fi trebuit să se desfășoare vineri și sâmbătă 18-19 decembrie a fost amânat din nou. Organizatorii au decis să amâne festivalul pentru data de 28 decembrie și doar o singură seară în care se așteaptă încă un răspuns final în legătură cu trupele care vor evolua pe scenă.
Decizia unei noi amânări a venit ca urmare a unor probleme în reamenajarea sălii de la Cafeneaua Artiștilor care nu va putea fi redeschisă pentru data de 18 așa cum se stabilise inițial.
„Din cauze care nu țin de aprobări ci de lipsa unor materiale ignifuge de pe piață clubul va putea fi deschis cu certitudine abia pe 23 decembrie deci nu ne putem asuma organizarea pentru 18-19 decembrie. Nu abandonăm ideea de a avea un Top T 2015. Suntem în pline discuții cu trupele și publicul pentru a încerca o ultima soluție pe 28-29 decembrie, fie și doar pentru o zi. Vom reveni și vă ținem la curent!”, de arată în mesajul postat de organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului.
Modificări vor fi și în ceea ce privește costul biletelor, organizatorii anunțând că prețul pentru o singură seară de festival este de 30 de lei iar posesorii de abonamente cumpărate pentru 2 zile își pot primi diferența de bani.
„ costul biletului va fi de 30 lei/persoană. La intrare se vor vinde bilete doar în limita disponibilităţii fixată la 200 de spectatori. Se vând în continuare bilete în Buzău la Librăria Faust.
Biletele de 30 de lei achiziţionate anterior rămân valabile, fie că au fost pentru prima seară, fie că au fost pentru a două seară
Abonamentele achiziţionate on line rămân valabile, diferenţa de preţ urmând a fi returnată la intrare pe baza unui tabel ( va rog să aveţi cartea de identitate sau să ştiţi seria şi numărul ). Va rugăm pentru operativitate pe cei care veţi participa să trimiteţi într-un mesaj privat pe adresa de facebook Top T Buzău numele, seria biletului şi serie CI.
Abonamentele achiziţionate fizic de la Librăria Faust pot fi preschimbate tot acolo începând de joi 17 dec. şi pot fi înlocuite cu un bilet de 30 lei şi diferenţa de bani.
Cei care doresc returnarea banilor o pot face conform condiţiilor specificate de emitent ( din locul achiziţiei sau on line ) atât pentru biletele electronice cât şi pentru cele fizice. Ultima zi când se poate solicită returnarea banilor având în vedere perioada sărbătorilor va fi vineri 23 decembrie”, se mai arată într-un mesaj postat de organizatori pe aceeași pagină de socializare.

1 COMENTARIU

  1. […] Amânat inițial după tragedia din Colectiv, festivalul Top T care ar fi trebuit să se desfășoare vineri și sâmbătă 18-19 decembrie a fost amânat din nou. Organizatorii au decis să amâne festivalul pentru data de 28 decembrie și doar o singură seară în care se așteaptă încă un răspuns final în legătură cu trupele care vor evolua pe scenă. Decizia unei noi amânări a venit ca urmare a unor probleme în reamenajarea sălii de la Cafeneaua Artiștilor care nu va putea fi redeschisă pentru data de 18 așa cum se stabilise inițial. „Din cauze care nu țin de aprobări ci de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.