afis Francochanson

Centrul Cultural Francofon Buzău, Consiliul Județean Buzău, Primăria municipiului Buzău și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale vă invită sâmbătă și duminică la un week-end francofon
Sâmbătă, 9 martie, debutează cea de-a patra ediție a Festivalului Național de Muzică Francofonă FRANCOCHANSON care se va desfășura timp de două zile în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.
Prima zi de festival va aduce pe scena Sălii Mari a Consiliului Județean concursul de muzică francofonă pentru elevi de gimnaziu dar și un inedit spectacol de muzică populară și obiceiuri tradiționale Românești realizat de artiștii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.
Duminică este ziua de festival dedicată elevilor de liceu iar la secțiunea de spectacol pe scena Consiliului Județean Buzău vor susține un spectacol de muzică franțuzească Alexandra Fits și Acacia Mpofo Kitata Lukibadiku din Congo.
Concursul propriu zis se desfășoară sâmbătă și duminică între orele 13.00-18.00 pentru fiecare secțiune de vârstă iar festivitățile de premiere vor avea loc sâmbătă și duminică de la ora 20.00. Spectacolele de gală vor începe la orele 18.30 în ambele zile de festival și vor avea durata de o oră și jumătate.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.