Asociaţia MaiMultVerde caută voluntari în rândul buzoienilor, pentru curăţenia generală din 24 septembrie a.c. Cine doreşte să facă parte din echipa curăţeniei generale „Let’s do it, Romania!” se poate înscrie ca voluntar pe site-ul letsdoitromania.ro pentru marele meci cu deşeurile de sâmbătă, 24 septembrie 2011.

Mesajul asociaţiei către eventualii voluntari: „Fii titular şi vei juca pe degete gunoaiele alături de coechipieri de încredere din toată ţara. Nu sta pe bară, înscrie-te aici!
Avem o şansă unică să demonstrăm că şi în Romania se poate! Pentru o zi, voluntariatul ne va uni pentru o cauză civica nobilă şi pentru valori în care cei mai mulţi dintre noi credem. În 2010, am fost peste 200 000 şi am făcut istorie prin cel mai amplu proiect de implicare socială şi de protecţia mediului din câte s-au văzut la nivel naţional. Contăm pe tine şi în 2011. Încearcă experienţa şi vezi cu propriile forţe cum e să fii jucător în Echipa Naţională de Curăţenie, alături de cei ca tine. Fără vedete, fără vedetisme, ci ca oameni simpli uniţi împotriva indiferenţei. Îţi mulţumim că alegi să îţi pese
Cu drag,
Echipa MaiMultVerde”

Observatorulbuzoian.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.