Turturica3

Finalul derbyului dintre Foresta Nehoiu şi Partizanul Merei(3-2) a fost unul extrem de tensionat. Asta după ce în momentul în care cel mai bun arbitru buzoian, Cezar Ionescu a arătat trei minute de prelungiri a izbucnit un scandal avându-l ca protagonist pe finanţatorul echipei oaspete, Ionel Turturică. Acesta, după ce mai protestase vehement la unele decizii a început să tune şi să fulgere şi agitând un cronometru l-a acuzat pe ,,fluieraş” că termină meciul mai repede decât ar fi trebuit.
Turturica1
Observatorul, Pompiliu Coşconea care este chiar preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal a încercat să-l potolească pe oficialul Parizanului Merei însă acesta din urmă a continuat circul. Centralul, a cărei prestaţie a fost una foarte bună, a intervenit cerându-i lui Turturică să părăsească banca de rezerve şi să meargă în tribune. Cum cel în cauză a refuzat să facă acest lucru, arbitrul Cezar Ionescu i-a comunicat şi căpitanului echipei oaspete că dacă în trei minute finanţatorul ,,partizanilor” nu părăseşte incinta terenului va fluiera sfârşitul jocului. Cu chiu cu vai, la insistenţele celorlalţi oficiali ai grupării din Merei, Turturică s-a supus deciziei şi astfel meciul a putut continua.
Referitor la arbitraj, mulţi dintre cei prezenţi la partidă l-au catalogat ca fiind unul destul de bun, Cezar Ionescu fiind ajutat la cele două linii de Cătălin Guloiu şi Mihai Coşconea.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.