Reprezentanții firmei de prim ajutor care a intervenit week-end-ul trecut la manifestările din Piața Dacia organizate de un renumit brand de bere spun că au făcut ”tot ce era omenește posibil” pentru a salva viața tinerei de 20 de ani care a suferit o criză de astm și a murit în timpul concertului susținut de formația Zdob și Zdub.

Reprezentanții SPARD Team, firma de prim ajutor care a fost contractată  de organizatori să asigure asistența medicală în timpul evenimentului din centrul Buzăului spun, într-un punct de vedere pentru News.ro, că salvatorii au intervenit în mai puțin de un minut de la momentul la care au fost anunțați că unei tinere i s-a făcut rău și au făcut tot ce e omenește posibil pentru a o salva, însă deznodământul a fost tragic.

”Echipa  noastră a făcut tot ce era omenește posibil pentru a salva viața tinerei, însă din nefericire deznodământul a fost unul tragic. Referitor la incident, salvatorii noștri au intervenit in mai puțin de  un minut din momentul in care au fost anunțați. De asemenea, salvatorii au rugat jandarmul aflat la fata locului sa anunțe 112. Victima a fost resuscitata cardio respirator până la sosirea  ambulantei, moment în care a fost predata echipajului”, se arată în punctul de vedere transmis de SPARD Team

De asemenea, reprezentanții firmei de prim ajutor susțin că  punctul de prim ajutor amenajat într-o rulotă în fața Primăriei Buzău a fost dotat cu toate echipamentele de prim ajutor necesare, conform legii.

O tânără de 20 de ani a murit, sâmbătă seară, în timpul unui concert organizat în centrul municipiului Buzău, în urma unei crize de astm. După efectuarea necropsiei medicii au declarat că fata ar fi putu fi salvată dacă ar fi beneficiat de un ajutor de specialitate. După ce i s-a făcut rău, ea a fost dusă la  punctul de prim ajutor amenajat de către organizatorul spectacolului, unde a primit îngrijiri, iar ulterior un poliţist local a chemat o salvare cu un medic şi echipament necesar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.