Florin COLGIU

Florin Colgiu, presedinte al organizatiei de tineret a PNL Buzau, a fost retinut ca intermediar al șpăgii primite de președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, în cursul zilei de sâmbătă. Colgiu ar fi fost scos încătușat din sediul DNA, urmând a fi introdus în arest timp de 24 de ore, pentru ca mai apoi să fie prezentat instanței, cel mai probabil, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Se presupune că Florin Colgiu, care este finul lui CRisti Bîgiu, i-ar fi dat acestuia o sumă de bani, în cursul zilei de sâmbătă, în numele unui om de afaceri în vederea atribuirii unui contract cu Consiliul Județean. Informațiile privind suma primită de Bîgiu ca mită sunt contradictorii: unii vorbesc despre 50 de mii de euro, alții despre 50 de mii de lei, misterul urmând a fi elucidat, cel mai probabil, duminică, de procurorii DNA.
Se așteaptă ca după reținerea lui Colgiu să fie reținut și președintele CJ Buzău, Cristi Bâgiu. La ora 12.30, acesta se află în continuare în sediul DNA central, unde este audiat, după ce se presupune că ar fi luat șpagă.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.