Silviu ROSIORU

Consilierul PP-DD Silviu Roșioru este nemulțumit de asocierea dintre Primăria Municipiului Buzău și Fotbal Club Gloria Buzău, considerând-o păguboasă pentru municipalitate.
Roșioru, fost director de marketing al clubului din Crâng a vorbit ieri în fața aleșilor municipali despre lipsa unor reglementări prin care managerii clubului din Crâng să poată fi trași la răspundere dacă cheltuiesc banii municipalității dar nu obțin rezultate.
„Consider că asocierea municipalității cu Asociația Sportivă Gloria Buzău s-a dovedit de foarte mult timp păguboasă. Tot timpul acest club a fost finanțat de Primărie și cu toate astea el a acumulat datorii peste datorii. Nu cred că putem finanța la nesfârșit acest club. Trebuie să facem ceva astfel încât să-i putem trage la răspundere pe managerii acestei societăți sportive. Finanțarea se face cu eforturi mari pentru că populația este săracă iar noi ajutăm astfel de asociații sportive care nu obține rezultate. S-a făcut această finanțare pentru a avea o echipă de fotbal a județului care să aducă rezultate, echipe de juniori care să asigure pregătirea copiilor ceea ce nu s-a făcut. Mai mult s-au creat și alte activități în paralel. Folosindu-se de utilitățile plătite de Primărie, au făcut echipe particulare de fotbal, de copii și juniori, pe care ar fi trebuit să le aibă clubul finanțat de Primărie și nu cei care le au. Faptul că municipalitatea a finanțat clubul este un lucru bun dar rezultatele nu sunt pe măsură. Așa că propunerea mea este ori nu mai finanțăm acest club și să vină altul, ori dacă rămâne această asociație, să atragă fonduri din altă parte, din mediul privat”, a precizat consilierul PP-DD, Silviu Roșioru.
În replică la cele afirmate de Roșioru, edilul buzoian, Constantin Boșcodeală a declarat că nu are de gând să renunțe la finanțarea clubului din Crâng și a dat asigurări că municipalitatea va face tot ce este posibil ca Gloria Buzău să ajungă o echipă de prima ligă.
„Performanța de a cădea în „C” a fost datorită faptului că la un moment dat echipa a încăput pe mâna unui privat care a reușit să strice tot ceea ce am făcut noi în 4 ani și am reușit să ducem echipa în prima divizie. Obiectivul meu este să aducem echipa în prima divizie și să nu se mai privatizeze. În ceea ce privește stadionul, noi îl punem gratuit la dispoziția echipei și m-aș bucura să se formeze și o altă echipă pentru că îi vom oferi și acesteia stadionul tot gratuit ”, a precizat primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Era frumos când mâncai la cantina din banii buzoienilor , deplasare in străinătate pe banii buzoienilor , cand la gloria au fost aduși fotbaliști No Name plătiți si acum la litigii din banii buzoienilor !!!
    Baaaa mascariciule , tupeist si agramat , pe ce lume traiti voi la ppdd !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.