Ciprian BORCILA inspector

Noul inspector şcolar de sport, Ciprian Borcilă şi-a intrat în pâine vineri când a fost prezent la o competiţie rezervată elevilor de gimnaziu. Este vorba despre faza judeţeană la handbal fete, desfăşurată la Poşta Câlnău în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Referitor la numirea sa ca inspector, pe care mulţi o consideră o adevărată surpriză, Borcilă spune că pentru el este o mare provocare şi vrea să demonstreze că merită încrederea acordată. Obiectivul îl reprezintă îmbunătăţirea activităţii sportive în toate unităţile de învăţământ din judeţ, prin organizarea cât mai multor competiţii. Până acum, Ciprian Borcilă(39 ani) a fost profesor de de baschet la Clubul Sportiv Şcolar Buzău şi susţine că nu este membru al vreunui partid.
Ciprian BORCILA
,,Vreau să facem front comun cu toţii pentru a aduce mişcarea sportivă cât mai sus posibil. Mă ajută foarte mult faptul că am lucrat atâţi ani în sportul de performanţă şi ştiu ce înseamnă organizarea unei competiţii şi sper să fac faţă. Pot spune că este o competiţie şi cu mine iar una dintre priorităţi o constituie întâlnirea cu responsabilii de zonă deoarece vreau să văd ce obiective au avut şi câte au îndeplinit până acum. Trebuie să ne mobilizăm pentru a organiza cât mai multe concursuri la care să participe elevii din ciclul primar, gimnaziu şi liceu”, ne-a declarat noul inspector şcolar de sport, Ciprian Borcilă.
Acesta s-a născut la Iaşi, oraş unde a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi a jucat baschet la Clubul Sportiv. În 1996 a venit ca antrenor la C.S.S.Buzău, iar după trei ani s-a căsătorit cu Oana, o fostă atletă, actualmente profesor de educaţie fizică şi sport la Liceul Pedagogic şi împreună au două fetiţe, Andrada(13ani) şi Miriam(6ani).

Adrian SOARE

1 COMENTARIU

  1. Si nici gura nu-i miroaseeee….
    secretul unei bune sanatati a viitorlor cetateni sta in calitatea orelor de educatie fizica si nu in numarul de competitii
    mai bine s-ar deghiza si ar urmari incognit-o cum se fac orele de educatie fizica la clasele I-IV si, mai ales, la clasele de liceu
    asteptam sa avem 4 ore pe saptamana de ed fizica ca sa vedem unde se ingroapa banii nostrii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.