Fostul democrat liberal Raul Florescu și-a oficializat, joi, relația cu ALDE partid în rândul căruia va active după despărțirea de PNL și demisia de săptămâna trecută din Consiliul Județean. Raul Florescu s-a alăturat astfel partidului condus la Buzău de deputatul Adrian Mocanu și senatorul Dorin Bădulescu fiind prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

„Îi mulțumesc tare mult că are încredere în noi și în partidul nostru și să îl felicit că a făcut acest pas. Pentru noi este un plus având în vedere că vine din zona Râmnicului care este un centru electoral important. Pe 26 mai avem alegerile europarlamentare și sper să demonstrăm că ne-am făcut bine treaba și merităm încredere pe care oamenii ne-o acordă”, a declarat liderul ALDE Buzău, Adrian Mocanu.

„Mă bucur că mă aflu astăzi aici. Cu Adrian mă știu de 15 ani iar Dorin m-a făcut să mă alătur acestui partid. Azi am devenit membru cu adeziune al ALDE și mă bucură treaba asta. Am plecat din PNL pentru că de la alegerile locale lucrurile în PNL stau foarte prost și eu cred că datorită conducerii. Nu există nici un fel de reacție nici un fel de opoziție. De câte ori am luat act de câte ceva mi-a fost interzis să mai apar în vreo formulă sau să mai declar câte ceva în presă. Dacă în 2016 la locale conducerea de atunci am reușit să scoatem 9 consilieri județeni și să ne menținem procentele de la fuziune la parlamentarele din decembrie abia am scos 11 la sută” a spus Raul Florescu care a declarat că va explica episodic să explice problemele din partidul din care a plecat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.