Costache MIRCEA

Actualul director al Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu” va fi schimbat de la cârma instituției la cerere. Burlacu a solicitat, în scris, Consiliului Județean Buzău eliberarea din funcția de conducere și trecere pe un post nou înființat de șef de birou imagine, promovare și marketing cultural. Eliberarea din funcție va avea loc vineri după ce aleșii județeni își vor da acordul în acest sens și tot atunci va fi desemnat fostul deputat Mircea Costache la conducerii Bibliotecii Județene„Vasile Voiculescu”.

Ciprian STERIAN

7 COMENTARII

  1. Ai dreptate, frate. USL-ul asta s-a pus pe „fapte” mari. Un fost peremist intr-o functie de conducere onorabila e un fel de sfarsitul lumii culturale buzoiene. Trista veste. Dar rezistam eroic, am scapat noi de urgia pedelista, trecem si peste asta!

  2. Interesant noul post pe care il va ocupa Burlacu. Cel mai probabil tot Burlacu a fost cu ideea infiintari acestui nou birou si fiind vorba despre promovare si marketing, sigur la mijloc sunt ceva banuti de papat. Interesant este si faptul ca fiecare ocupa ce post vrea, cand vrea, fara concurs.

  3. Ete concurs! Da ce, mister Costache are meseria în sânge, s-a născut cu ea! Nicăieri unde sunt bani și funcții de împărțit nu se dă concurs. Poți avea surpriza neplăcută să câștige cineva pregătit și integru. Evident, nu este cazul cu MC.

  4. Cum este posibil sa fie credibil un asemenea individ, care la Casa de cultura a sindicatelor, cand era director, a permis infiintarea unui bar cu streap-tease, care isi teroriza subalternii, care in loc sa dezvolte activitati culturale a transformat asezamintul in bazar ( vezi magazinul de mobila, 2 baruri si altele).

    Este un peremist de moda veche, un traseist politic, fara princioii, gata sa infulece orice ciozvarta aruncata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.