Acuzații grave aduse de fostul liberal Ioan Caton Mateeșescu la adresa foștilor colegi de partid din sediul PMP Buzău. Mateeșescu, ales consilier județean pe liste PNL dar trecut recent la PMP de unde va candida pentru un post de deputat de pe locul 2 al listei PMP a spus că PNL Buzău nu mai reprezintă demult interesele electoratului de dreapta și că actualul PNL a devenit un partid al unui grup de oameni apropiați de prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu. Mateeșescu a făcut aceste declarații pentru a-și justifica decizia de a părăsi PNL.
Ca și susținere a celor declarate public, Mateeșescu a prezentat public o întâmplare dinainte campanie pentru alegerile locale însoțită de o fotografie prin care conducerea Centrală a PNL ar fi refuzat o candidatură a preotului Paul Negoiță, un candidat cu mai multe șanse decât Ovidiu Anghel, refuz care a avut ca scop doar pierderea alegerilor de către PNL la Buzău pentru ca astfel să poată fi impus candidat de la Centru prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu.
„Domul Paul Negoiță ;i cu domnul Petrică Alexa au mers la o întâlnire în Modrogan cu doamna Gorghiu și cu domnul Atanasiu pentru a putea candida din partea PNL Buzău. A fost refuzat din start doar pentru ca domnul Ovidiu Anghel să piardă alegerile și Buzăul să obțină un scor sub media partidului și astfel să poată fi impus un candidat de la Centru”, a declarat Ioan Caton Mateeșescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.