După ce în week-end și-au făcut de cap incendiind afișele și bannerele din sediul partidului lui Dan Diconescu în plină stradă, foștii lideri ai formațiunii au dat, ieri, socoteală la Poliție. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău,  comisarul Florina Crucianu, oamenii legii au aplicat două sancțiuni pentru că faptele foștilor lideri ai Partidului Poporului „au fost săvârșite în spațiu public și au fost de natură să provoace indignarea cetățenilor sau să lezeze demnitatea sau onoarea acestora.”

Pentru că de la Centru le-au fost solicitate sume importante de bani, liderul buzoian al Partidului Poporului, fostul milițian Constantin Tache însoțit de câțiva vicepreședinți au anunțat sâmbătă că demisionează din partidul condus de Dan Diaconescu. Pentru a atrage și mai mult atenția asupra gestului lor, liderii locali ai Partidului Poporului au incendiat în stradă bannerele și afișele care împânzeau sediul din Buzău. Pe lângă toate acestea, fostul lider al filialei locale, Constantin Tache, a anunțat că plecarea sa va fi urmată și de marea majoritate a membrilor pe care el i-a adus în partid. 

”Eu nu am făcut nicodată politică, dar mi-a ajuns. Am venit în Partidul Poporului pentru că am crezut în Dan Diaconescu însă acum nu mă mai interesează nici un alt partid. Am înțeles din dicuțiile cu ceilalți membri că doresc să se îndrepte către o altă formațiune. Nu știu unde vor pleca dar cu siguranță, nu la PDL”, a declarat  Constantin Tache. negând astfel informațiile că ar urma să se înscrie în PSD.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.