Ion Vasile
Doctorul Ion Vasile, candidat înscris în cursa pentru șefia PSD Buzău, nu a primit răspuns la întrebările adresate în scris actualei conduceri a organizației județene a PSD. Drept urmare, „Doctorul” consideră că singurul motiv pentru care actuala conducere nu a dat curs solicitării sale este strict legat de intenția de fraudare a alegerilor.
„Președintele care este în prezent a declarat public că va transmite aceste răspunsuri, ceea ce nu a făcut iar un alt domn, fără nici o calitate, a afirmat că el dorește să discute chestiunile partidului în conferință și nu în public. Cum să discutăm în conferință și să informăm că niște hoți vor să fure această conferință așa cum fac de mulți ani? Noi nu am primit răspunsurile solicitate și acest lucru se datorează intenției de a frauda, care este mai mult decât evidentă”, a declarat fostul senator Ion Vasile.
Pe de altă parte, fostul lider al PSD Buzău, Ion Vasile, a explicat jurnaliștilor în cadrul unei conferințe de presă că actuala conducerea a PSD își face campanie internă folosindu-se de funcționari publici dar și de președintele Consiliului Județean, suspendat din partid.
„Am constat implicarea unor funcționari publici în această campanie. Tot felul de proxeneți și funcționari publici, ba chiar înalți funcționari publici. Și atragem atenția prefectului să își vadă de treaba dumnealui. Mai vedem că președintele de Consiliu Județean, suspendat din partid, participă la toate evenimentele din partid și transmite mesaje de genul ”, a declarat fostul senator Ion Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.