Preda si Boc

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc i-a sfătuit pe membrii partidului să se adune, nu să se excludă, şi le-a reamintit că adversarii sunt în afara PDL, nu în interior, referindu-se la declaraţiile lui Cezar Preda privind excluderea lui Sever Voinescu.
Emil Boc a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţiile prim-vicepreşedintelui PDL Cezar Preda legate de excluderea din partid a lui Sever Voinescu.

„Eu le adresez doar sfaturi de înţelepciune, ca fost preşedinte. În perioade de opoziţie ai nevoie să aduni, nu să excluzi. Cele mai bune soluţii sunt în interiorul partidului. Vreau să le reamintesc colegilor de partid că adversarii sunt în afara partidului, nu în interiorul lui. Ne batem cu opoziţia, nu în interior, să arătăm care suntem mai frumoşi. Asta este soarta unui partid de opoziţie, să se bată cu opoziţia, nu să-şi rezolve ştiu eu ce probleme în interior. În interior ai dreptul să spui tot ce doreşti şi ce gândeşti, în forurile de partid, şi acolo e bine să se deruleze discuţiile cu privire la soarta partidului”, a spus Boc.

Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.