Fostul șef de la Circulație, trimis în judecată pentru că ar fi circulat cu un autoturism cu numere false

0
1021


Comisarul-șef de poliție Vasile Nicolae, fostul șef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.
Nicolae este acuzat de procurori că în calitatea sa de șef al Serviciului Rutier a circulat pe drumurile publice și chiar a introdus în curtea instituției un autoturism neînmatriculat care avea numere false.
„Procurorii Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului: – NICOLAE VASILE – pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare prev. de art. 334 al.1 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. şi art. 334 al.2 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. cu aplic final art. 38 al.1 C.p.. În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: În perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data săvârşirii faptelor având calitatea de comisar şef de poliţie – şef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice şi a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat şi care avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare BZ 48 FCD”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.
După izbucnirea scandalului fostul șef de la circulație a intrat în concediu medical și pentru ca apoi să se pensioneze. Ulterior, ca un făcut, în luna martie a anului 2016, mașina Alfa Romeo cu numărul de înmatriculare la care procurorii fac referire în rechizitoriu s-a făcut scrum pe șoseaua europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.