Polițiștii buzoieni au mai făcut o ”victimă” în rândul vedetelor. Este vorba despre fotbalistul Laurenţiu Buş, legitimat la Oţelul Galaţi, care de acum va avea o tresărire când va trece prin Buzău pentru că aici i-a fost reținut permisul pentru 90 de zile.
Tânărul de 24 de ani, legitimat la clubul de fotbal, Oțelul Galați, a fost prins de radar în cursul zilei trecute, cu o viteză de 103 km/h, în localitatea Vizireni. Sportivul se îndrepta spre casă în momentul în care a fost oprit de polițiști. El a fost amendat cu 9 puncte penalizare, reprezentând 603 lei, dar a rămas și pieton pentru următoarele 90 de zile. În momentul în care fotbalistul a fost prins conducând cu viteză neregulamentară, circulația se desfășura în condiții de carosabil umed.
Tot ieri, polițiștii de la Serviciul Rutier au mai sancționat zeci de șoferi indisciplinați. În funcţie de cât de tare au apăsat pedala de acceleraţie, faţă de 39 dintre şoferii ”grăbiţi” a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu puncte-amendă şi cu puncte de penalizare. Tot ieri, poliţiştii rutieri au mai reţinut permisele altor patru șoferi, abaterile comise de trei dintre aceştia constând în nerespectarea regulilor privind depăşirea, trecerea la nivel cu calea ferată şi culoarea roşie a semaforului electric. Cel de-al patrulea, un bărbat de 53 de ani, din Pătârlagele, a fost depistat la volan sub influenţa alcoolului.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.