Lucrările au început de săptămâna trecută și evoluează rapid. Au fost finalizate lucrările de foraj și construcție pentru 10 coloane (piloni de susținere) din cele 36 prevăzute în proiect. Astfel, 15 milioane de lei, bani europeni, vor fi investite pentru construcția CELUI MAI IMPORTANT pod de legătură dintre Buzău și Brașov.

Podul de la Cislău, de peste râul Bâsca Chiojdului îl va înlocui pe cel vechi care a devenit tot mai nesigur din cauza degradării. Guvernul PNL a reușit să atragă fonduri europene (FEDR) pentru construcția acestui pod, după ce inițial fuseseră prevăzuți bani guvernamentali, investiția devenind astfel mult mai sigură.

Suntem adepții investițiilor din bani europeni pentru infrastructura de anvergură. Pentru prima dată, infrastructura Buzăului face parte dintre prioritățile guvernării, iar acest lucru se vede! Aleg să fac pentru buzoieni o politică transparentă, reală și palpabilă pentru următorii 4 ani. Majoritatea parlamentară liberală este esențială pentru constituirea guvernării liberale, implicit pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a județului Buzău. Continuăm să #DezvoltămRomânia, în ciuda crizei cauzate de pandemie.

OBSERVATORUL BUZOIAN/Comandat de PNL Buzău COD MANDATAR 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.