Gabriel BACIU
Social-democratul Gabriel Baciu, cel mai vechi ales din miniparlamentul județean, este noul vicepreședinte al Consiliului Județean ales prin votul majorității consilierilor județeni la ultima ședință din anul 2015. La votul pentru alegerea celui de-al doilea vicepreședinte au votat 25 de consilieri, 2 voturi au fost anulate, un vot a fost împotrivă iar consilierii PNL s-au abținut de la vot.
La finalul ședinței, proaspătul vicepreședinte a declarat că nu are alte obiective în plus față de obiectivele care le-a avut dintotdeauna ca și consilier județean și după o viață de consilier a acceptat propunerea partidului de a ocupa o funcție la șefia Consiliului Județean.
„Gândurile pe care le am acum sunt cele pe care le am de atâția ani ca și consilier județean. Se bazează pe niște principii de viață pe care le-am învățat de la cel care mi-a fost diriginte. În esență simplitate, organizare, principii același care am fost atâția ani. EU nu am alergat după funcții pentru că dacă vroiam poate eram departe. Sunt însă oameni care se autoevaluează și la momentul ala am considerat că nu eram pregătit. Nu este cazul acum și dacă partidul a avut nevoie de un vicepreședinte și a apelat la mine am răspuns prezent”, a declarat noul vicepreședinte al Consiliului județean Buzău, Gabriel Baciu.

1 COMENTARIU

  1. […] Social-democratul Gabriel Baciu, cel mai vechi ales din miniparlamentul județean, este noul vicepreședinte al Consiliului Județean ales prin votul majorității consilierilor județeni la ultima ședință din anul 2015. La votul pentru alegerea celui de-al doilea vicepreședinte au votat 25 de consilieri, 2 voturi au fost anulate, un vot a fost împotrivă iar consilierii PNL s-au abținut de la vot. La finalul ședinței, proaspătul vicepreședinte a declarat că nu are alte obiective în plus față de obiectivele care le-a avut dintotdeauna ca și consilier județean și după o viață de consilier a acceptat propunerea partidului de a ocupa o funcție la Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.