Gabriela DUMITRESCU

Absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din municipiul Buzău – profil filologie, promoţia 2007, Ionela-Gabriela Dumitrescu a ales să devină poliţist şi s-a înscris în acelaşi an la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina. A urmat însă în paralel şi cursurile Facultăţii de Drept şi Sociologie din cadrul Universităţii Transilvania Braşov.
În anul 2009, agent de poliţie Ionela-Gabriela Dumitrescu, a fost repartizată la Postul de poliţie comunal Padina, unde şi-a desfăşurat activitatea până în luna aprilie 2011, ca ajutor şef de post.
Întrucât s-a evidenţiat în activităţile poliţieneşti desfăşurate, dând dovadă de profesionalism, moralitate şi devotament, a fost selectată şi promovată în funcţia de agent operativ la Formaţiunea de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Pogoanele.
Poliţista nu a înşelat încrederea cu care a fost învestită şi s-a integrat imediat în colectiv. Ea a contribuit la soluţionarea unor cazuri care i-au adus satisfacţie profesională, fiind preocupată de întocmirea unor acte de urmărire penală de calitate.
Unul dintre cele mai importante dosare la a cărui soluţionare a contribuit a fost furtul de bijuterii şi aparatură electronică în valoare de 50.000 de lei. Furtul fusese comis în ultima noapte a anului 2011 din locuinţa unui cetăţean din Pogoanele. În urma percheziţiei efectuată la domiciliul suspectului, echipa din care a făcut parte şi agent de poliţie Dumitrescu Ionela-Gabriela a găsit îngropate în curtea locuinţei o parte dintre bunurile furate. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar ulterior condamnat.
În vârstă de 24 de ani, agent de poliţie Ionela-Gabriela Dumitrescu poate fi un exemplu pentru tinerii care doresc să devină poliţişti. Cea mai mare mulţumire a poliţistei în plan profesional este atunci când, la finalizarea unui caz, persoana vătămată îi zâmbeşte cu recunoştinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.