GALERIE FOTO: Ansamblul „Drăgăicuțele” din Berca a luat trofeul primei ediții a Festivalului de Muzică Populară „Benone Sinulescu”

0

Prima ediție a Festivalului de Muzică Populară „Benone Sinulescu” s-a încheiat, duminică seară, după două zile în care pe scena amplasată în Piața Dacia din Buzău s-au perindat cele mai cunoscute nume din muzica populară, care au răspuns „prezent” invitației lansate de cel mai cunoscut interpret al județului Buzău, cel care a dat și numele festivalului.

După o serie de recitaluri care au avut loc în prima parte a după amiezii, organizatorii au decernat premiile festivalului, marele trofeu al Festivalului de Muzică Populară „Benone Sinulescu”, revenind ansamblului Drăgăicuțele din Berca.

A urmat un recital de excepție susținut live de Gheorghe Zamfir. Acesta, alături de orchestra sa, a făcut o adevărată demonstrație de virtuozitate, totul fiind un tribut adus lui Benone Sinulescu chiar pe scena festivalului care îi poartă numele.

La final, Benone Sinulescu a urcat pe scenă și a interpretat alături de soții Valeria și Traian Ilea trei melodii aflate pe ultimul disc al celor doi interpreți, acesta fiind momentul care a închis prima ediție a Festivalului de Muzică Populară „Benone Sinulescu”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.