Sâmbătă seara s-a tras cortina peste festivalul de Blues și Jazz-BLUZĂU 2011. După două seri de recitaluri ale unor debutanți dar și ale unor artiști consacrați, buzoienii pot spune cu mâna pe inimă că au cu ce se mândri.
Încă de la debutul primei seri de festival, cei doi râmniceni de la Orange Juice, pregătiți de Georgică Stănescu, au reușit să lase fără cuvinte o sală care nu se aștepta la o lecție de chitară în adevăratul sens al cuvântului. Prima seară a continuat cu o altă demonstrație de muzică adevărată, susținută de această dată de Berti Barbera, cu a sa cutie fermecată alături de chitara lui Jimmy Czerkesz și vocea inconfundabilă a Petrei Acker, dar și cu un recital inedit al buzoienilor de la Undercover. Prima zi de festival s-a încheiat cu un show pus în scenă de Mihai Godoroja și a lui trupă, Blue Spirit, alcătuită pe jumătate din buzoieni.
La fel ca și în prima zi de festival, sâmbătă, în deschidere, spectatorii au avut prilejul de a asculta din nou o trupă de debutanți în ale Bluzăului, S.G. Project, pregătiți de același Georgică Stănescu. Seara a continuat cu un recital de excepție susținut de buzoienii de la Blue Motors, care au reușit să smulgă ropote de aplauze.
Ediția din 2011 a Bluzăului s-a terminat după recitalul susținut de bulgarul Kamen Katsata, venit la Buzău alături de soție și de trupa Krupka Blues Band care, din cauza unei pene de curent, a trebuit să-și demonstreze talentul, la rece.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.