Campioana României, HCM Constanța, a obținut, aseară, la Buzău, prima victorie din grupa C a Ligii Campionilor la handbal.
Macedonenii de la Metalurg Skopje au dominat clar prima repriză însă după pauză, antrenorul Constantin Ștefan a făcut minuni în vestiar și constănțenii au reușit ușor, ușor să se mențină în urma macedonenilor până în minutul 58 cand au egalat. Eroii meciului au fost George Buricea, care a egalat la 18 cu două minute înainte de final iar apoi a ajutat HCM Constanța să preia conducerea în minutul 59, dar și Alexandru Csepreghi care a înscris golul victoriei în ultimele 4 secunde de joc.
Marcatorii celor doua echipe au fost de la HCM Constanța: Alex Csepreghi-4, Laurențiu Toma 4, George Buricea-3, Valentin Ghionea 2, Marius Stvrositu-2, Gheorghe Irimescu 2, Alex Sabou 2, Alexandru Stamate 1
iar de la Metalurg – Mojsovski-5, Markovici-3, Mirkulovski-3, Rakcevici-2, Alshovski-2, Kozlina-2, Georgievski-1, Mojsoski-1.
La final, Alex Csepregi, autorul golului victoriei a recunoscut că se bucură că a reușit să aducă prima victorie a HCM-lui din această ediție a grupelor Champions League și le-a mulțumit colegilor care au avut încredere să-i paseze mingea în ultimele secunde de joc, mărturisind că reușita a fost rezultatul unei inspirații de moment.
Următoarele meciuri pe care HCM Constanța le va desfășura la Buzău vor fi în data de 9 februarie cu Orlen Wisla Plock și cu St. Petersburg HC în data de 16 februarie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.