Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău a premiat în ajunul Crăciunului câștigătorii lunii noiembrie de la concursul de fotografie „Buzăul î imagini” organizat cu sprijinul Consiliului Județean. Atât expoziția cu o parte din lucrările fotografilor înscriși în concurs cât premierea câștigătorilor au avut loc la centrul comercial Galleria Mall acolo unde lucrările premiate și nu numai vor putea fi admirate de cei interesați. În concursul organizat de Centrul Județean de Cultură și Artă s-au înscris inițial 28 de fotografi din care 4 s-au retras iar în pentru luna noiembrie doar 16 concurenți au trimis peste 3000 de fotografii. Juriul format din pictorul Gheorghe Ciobanu, solista Nina Stamate și consilierul Direcției pentru Cultură și Patrimoniu Național, Ionel Stănuță a stabilit câștigătorii după cum urmează:
Locul 1: Viorel Dima-250lei
Locul 2: Cornel Nișcoveanu-150lei
Locul 4: Ion Tăbăcaru-100lei
Câștigătorul locului I, Viorel Dima, de profesie jurist dar pasionat de fotografie s-a declarat surprins de decizia juriului mai ales că nu spera să obțină vre-un premiu la acest concurs.
„Când m-am înscris am spus ca dacă o fotografie de a mea va ajunge să fie expusă sau publicată undeva cu menționarea numelui meu o să fiu mulțumit. Astăzi sunt surprins să văd că am câștigat locul 1 în prima lună de concurs cu o fotografie pe care eu, ca si amator, nu o consider neapărat cea mai bună”, a declarat Viorel Dima, câștigătorul lunii noiembrie de la concursul de fotografie „Buzăul în Imagini”.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.