Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” situat în Vila Albatros renovată în ultimii 4 ani cu fonduri europene a fost deschis oficial, joi seară, în prezența autorităților locale, a oamenilor de cultură din Buzău dar și a sute de oameni curioși să vadă și înăuntru clădirea care a stat închisă atâta amar de vreme.
Prezent la eveniment primarul municipiului a dat asigurări că aici va funcționa cel mai frumos Centru Cultural iar activitățile de cultură vor ocupa o bună parte din rândul angajaților dar și al publicului de tot felul.
„Din momentul de față vor fi evenimente culturale aproape săptămânal. În plus, în cadrul Centrului de Cultură „Alexandru Marghiloman vor avea loc și cursuri de inițiere, activități ale corului Lira, ale clubului de femei și altele. Practic, în fiecare zi aici vor fi activități de cultură și evident că toți buzoienii sunt invitați în acest spațiu de cultură al municipiului Buzău”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Evenimentul care a găzduit o expoziție de artă semnată de artiștii plastici buzoieni a adus în clădirea proaspăt renovată aleși locali, consilieri județeni, primarul și unul din viceprimarii municipiului, prefectul George Sava și proaspătul subprefect Sorin Gheorghe dar și sute de buzoieni de toate vârstele care au explorat toate încăperile unde accesul publicului a fost permis și care s-au fotografiat în decorul de excepție al Vilei Albatros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.