GALERIE FOTO: Colegiul Național Mihai Eminescu la 100 de ani de la înființare

0
251

Colegiul Național Mihai Eminescu a sărbătorit, marți, 100 de ani de la înființare. Cu acest prilej conducerea colegiului a organizat o serie de manifestări care au culminat cu Gala Centenarului, manifestare desfășurată la Sala Mare a Consiliului Județean în care au fost eidențiați absolvenții liceului care au performat de-a lungul vremurilor în diferite domenii de activitate.

În deschiderea Galei, Irina Vlăduca Marghiloman, nepoata fostului premier Alexandru Marghiloman  a dat citire Decretului Regal de înființare a liceului iar Claudiu Săftoiu, reprezentant al Ministerului Educației, a dat citire mesajului ministrului Monioca Anisie și a oferit conducerii liceului o diplomă și o plachetă comemorativă.

Și cum Săftoiu a fost elev al liceului pe care l-a absoplvit în 1987 a ținut să transmită și câteva gânduri în nume personal.

„Au fost niște vremuri extraordinare. Vreau sa aduc un omagiu domnei Doina Manoiu cea care a fost diriginta noastra, urez multi ani înainte colegiului, e locul de unde am plecat mai învățat și cu o extraordinarea pofta de viata ceea ce le doresc și celor care învață astăzi aici să fie cel puțin cum am fost noi cu câteva decenii în urmă. La Multi ani!”, a spus Claudiu Săftoiu.

Pe scenă a Sălii Mari a Consiliui Județean s-au perindat apoi zeci de absolvenți cu cariere impresionante în domenii de activitate din cele mai diverse.

De asemenea, actorul Marius Bodochi și Laurențiu Cazan au fost responsabili cu partea artistică a galei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.