GALERIE FOTO: Comemorare restrânsă la 27 de ani de la Revoluția din decembrie 1989

0

Autoritățile buzoiene au comemorat, joi, împlinirea a 27 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, în Piața Dacia din municipiul Buzău. La evenimentul organizat de Prefectură au participat oficialități locale în frunte cu prefectul județului, președintele Consiliului Județean și cei doi vicepreședinți, primarul municipiului Buzău și cei doi viceprimari, consilieri județeni și municipali, șefi de instituții deconcentrate și rude ale buzoienilor căzuți la datorie în decembrie 1989.

Manifestarea a început cu o slujbă religioasă urmată de un ceremonial militar cu depuneri de coroane, ceremonial pe care responsabilii din Prefectură au avut grijă să îl scurteze prin interzicerea depunerii de coroane de către alți eventuali doritori care nu se aflau pe listele oficiale.

Ca urmare, după finalizarea ceremonialului și defilarea militarilor din Garnizoana Buzău, social-democrații buzoieni au mers și au depus o coroană de flori în memoria eroilor căzuți în decembrie 1989 în afara cadrului oficial al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.