Social democrații buzoieni s-au întrunit sâmbătă într-o conferință județeană extraordinară convocată de președintele Constantin Boșcodeală. Social democrații au votat acceptarea în structurile partidului a primarilor veniți în urma ordonanței care a permis temporar migrarea aleșilor locali și au stabilit data alegerilor în organizație precum și formula de calcul care va stabili numărul de reprezentanți la conferința județeană, atunci când va fi desemnat noul șef al PSD Buzău.
La stabilirea formulei de calcul privind numărul participanților la conferința la care va fi ales președintele filialei au existat discuții în contradictoriu, președintele executiv Marian Ghiveciu contestând formula propusă de Boșcodeală.
La conferința județeană extraordianră care s-a desfășurat cu ușile închise au participat primari, viceprimari, șefi de filiale din județ, o parte din primarii nou veniți în partid în timpul Ordonanței 55. ÎN total, au fost 217 social democrați prezenți, 46 din cei convocați fiind absenți.
La prezidiu au luat loc Constantin Boșcodeală, Marian Ghiveciu, Marcel Ciolacu, Carmencita Pricop și deputatul Adrian Mocanu alături de Petre Emanoil Neagu în timp ce senatorul Victor Mocanu s-a așezat în sală deși avea și el unlock pregătit la prezidiu. Cel mai probabil, Victor Mocanu a decis să refuse locul de la prezidiu întrucât în urmă cu câteva luni s-a autosuspendat din funcțiile deținute în partid.
La finalul întâlnirii, președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală le-a spus celor prezenți că acum va face un pas înapoi, însă dacă își va rezolva probelmele pe care le are în justiție, în toamnă, va candida pentru un nou mandate în fruntea organizației.
” Eu sunt nevoit să fac un pas înapoi pentru că s-au ivit problemele cu justiția pe care le știți, însă vreau să vă anunț că dacă-mi voi rezolva probleme până în toamnă nu-mi va sta nimeni în cale pentru funcția de președinte”, a spus Boșcodeală.

4 COMENTARII

  1. domnule penal boscodeala ai un tupeu iesit din comun, dupa ce ca te afli in cacao pana la gat ai nesimtirea sa spui ca ai mai vrea sa mai conduci inca cativa ani oj psd buzau. Nu ti se pare ca multi primari si membri de rand si nu numai il cam regreta pe ion vasile ,pe care tu il numeai dictator? Una peste alta ion vasile nu a fost condamnat si a stiu sa respecte colegi de partid. Daca ai o minima doza de bunsimt renunta de a mai conduce psd buzau prin dictatura si al pupa pe ponta unde il pupa nastase acum vreo 12 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.