GALERIE FOTO: Rupere de nori în Buzău. Gospodării inundate, pe strada Viilor

0

Ploaia torențială căzută miercuri seară a provocat probleme pe strada Viilor unde mai multe gospodării au fost inundate. Deși artera a fost recent asfaltată, prima ploaie mai puternică și-a produs efectele nefaste, arătând că lucrurile nu au fost gândite cum trebuie înainte de lucrare.   La fel ca și până acum, curțile oamenilor, aflate sub nivelul canalizării, s-au umplut de apă,  spre disperarea oamenilor care locuiesc pe strada proaspăt asfaltată, care credeau că în sfârșit vor scăpa de probleme. Cu curțile inundate, riveranii au cerut ajutorul pompierilor care cu motopompele din dotare să intervină pentru scoaterea apei din gospodării.

Angajații Companiei de Apă și cei ai ISU au intervenit zeci de minute cu vidanje și cu motopompe și au scos apa din curțile afectate.

Localnicii se plâng și spun că așa pățesc la fiecare ploaie mai serioasă cu toate că au adus de nenumărate ori la cunoștința autorităților faptul că rețeaua de canalizare este subdimensionată și nu face față la cantități mari de apă cum au fost cele înregistrate miercuri seară.
„Așa pățim la fiecare ploaie, canalizarea, conducta care preia apa, cred că este prea mică și nu reușește să adune toată cantitatea de apă. Acum avem în sfârșit asfalt, dar poate ar fi trebuit ca înainte să se gândească și să rezolve și problema canalizării”, a declarat un localnic de pe strada Viilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.