Buzoienii au umplut, luni, sala Teatrului „George Ciprian” pentru a vedea o comedie pusă în scenă chiar de către ginerele lui Paul Ioachim, întemeietorului teatrului buzoian, regizorul Răzvan Săvescu. Piesa „Cina de adio”care i-a avut ca protagoniști pe actorii Ecaterina Ladin, George Ifrim și Mihai Călin a fost oferită de către conducerea Consiliului Județean tuturor buzoienilor care și-au sărbătorit ziua de naștere sau care și-au aniversat data căsătoriei în ziua de Dragobete care pe lângă intrarea gratuită au avut parte și de surprize din partea organizatorilor.


Cinci cupluri și alți șase sărbătoriți au primit flori, torturi și diplome la aniversarea zilei de naștere sau a aniversării unui număr de ani de la căsătorie din partea președintelui Petre Emanoil Neagu. Totodată, spectatorii dornici să se căsătorească pentru 24 de ore au putut încheia un astfel de act la fel ca și cei care reînnoiască jurămintele de iubire prin încheierea unui nou certificat de căsătorie.

La finalul piesei de teatru toți spectatorii au putut ciocni un pahar de șampanie și s-au putut fotografia la colțul special amenajat cu inimioare de către organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.