GALERIE FOTO: Galeriile de Artă, în plin proces de renovare până la Crăciun

0

Centrul Județean de Cultură și Artă a demarat lucrările de reamenajare a fostelor galerii de artă unde a funcționat în ultimii ani o unitate de alimentație publică. Aici urmează să fie amenajat un spațiu expozițional și mai multe spații destinate atelierelor meșteșugărești unde cei interesați pot veni să învețe de la meșteri consacrați secretele transmise din generație în generație.
„Galerie de Artă încep să arate a Galerii de Artă pentru că trebuie să dăm culturii și artei ceea ce îi aparține. Lucrările au început în urmă cu aproape o lună și sper ca prima expoziție să o avem în luna decembrie înainte de Crăciun iar apoi lună de lună să organizăm câte o expoziție”, a declarat Adrian Petre, directorul Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău.
În spațiul ce urmează a fi amenajat urmează a lua naștere o sală de expoziții care va funcționa la parterul imobilului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu iar la etaj vor fi amenajate ateliere pentru meșterii populari. Centrul Județean de Cultură și Artă a alocat pentru lucrările la acest obiectiv aproximativ 400.000 de lei noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.