După trei eşecuri consecutive, Gloria Buzău a reuşit în sfârşit să obţină un punct. Nu însă cu oricine ci chiar în faţa liderului seriei, Viitorul Constanţa, partida disputată pe stadionul din Crîng încheindu-se cu remiză, scor 1-1. Sub privirile lui Hagi, oaspeţii au irosit prima ocazie a meciului prin Simion(3) care a şutat periculos însă portarul gazdelor, Sîrbu s-a opus golului. Buzoienii nu s-au speriat şi au replicat puţin mai târziu când Ursu(12) l-a evidenţiat pe Balboasa, acesta din urmă respingând cu dificultate. Peste şapte minute, goalkeeperul constănţean şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce ,,fluieraşul” i-a arătat cartonaşul roşu pentru un henţ comis la 17 metri de poartă. Gazdele au încercat să profite de situaţie însă şuturile lui Luiceanu(27) şi Iordache(43) au ocolit cu puţin ţinta şi astfel, tabela de marcaj a rămas imaculată. După revenirea de la vestiare, muştruluiţi de Hagi, oaspeţii şi-au amintit că au venit la Buzău din postura de favoriţi în confruntarea cu ,,lanterna roşie” şi în urma unui contraatac, noul intrat pe teren, Chiţu(65) a marcat cu un şut puternic din alergare de la marginea careului. Se părea că toate cele trei puncte vor merge la Viitorul dar formaţia din Crîng nu a cedat şi spre finalul partidei a izbutit să egaleze după golul de generic din semifoarfecă al lui Alexandru(83) care a stabilit rezultatul meciului.

Gloria Buzău-Viitorul Constanţa 1-1(0-0)
Au marcat:Fl.Alexandru(min.83) respectiv Chiţu(min.65)

Gloria Buzău
Sîrbu-Cucu, Murdărea, Berceanu, Olteanu, Ursu(min.90 Jercălău), Horovei, Stroe(min.86 Puşcaş), Corcoveanu, Iordache,Luiceanu
Antrenor:Mihai Ciobanu

Viitorul Constanţa
Balboasă-Bejan, Larie, Onicaş, Puţanu, Cristocea(min.46Chiţu), Lazăr, Dică, Creţu, Călinţaru(min.63 Cârstocea), Simion(min.19 Costea)
Antrenor:Cătălin Anghel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.