Formaţia din Crîng a disputat vineri un nou meci amical încheiat de această dată cu o înfrîngere. Gloria Buzău a întîlnit pe stadionul ,,Cornel Negoescu” Chimia Brazi în faţa căreia a cedat cu scorul de 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Năstase(65) care, cu un şut plasat din interiorul careului a speculat o greşeală în lanţ a defensivei buzoiene. La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Mihai Ciobanu a ţinut să precizeze că echipa sa încă mai are de lucru din punct de vedere tehnico-tactic.
,,Mă bucură faptul că astăzi(n.r.vineri) am jucat împotriva unei adversare care realmente ne-a pus probleme. Este o echipă care practică un joc foarte bun având în componenţă câţiva jucători cu mare experienţă iar asta s-a cunoscut. În ceea ce ne priveşte este clar ne aflăm să spun aşa, într-un stadiu semiprimar. Cu pregătirea fizică suntem în regulă însă trebuie să ne punem la punct cu gândirea tactică aceasta fiind eterogenă şi relaţiile dintre jucători”, a mai punctat Mihai Ciobanu.
Gloria Buzău a început meciul cu Chimia Brazi în următoarea formulă:
Sîrbu-Niţor, Murdărea, Berceanu, Olteanu, Alexandru, Horovei, Jercălău, Tudor, Iordache, Martinescu.
Pe parcurs tehnicianul echipei buzoiene a utilizat şi ceilalţi jucători pe care i-a avut la dispoziţie. Au lipsit Ursu şi Corcoveanu aceştia fiind menajaţi din cauza unor accidentări.
Vinerea viitoare începând cu ora 11.00,Gloria Buzău va susţine un nou meci de verificare pe teren propriu, în compania Chindiei Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.