Absenţa unor jucători de bază dar şi oboseala acumulată pe drum-echipa făcând deplasarea chiar în dimineaţa meciului – au împiedicat Gloria Buzău să evolueze la adevărata valoare în confruntarea de la Braşov cu una dintre codaşele seriei, Corona. Cu toate acestea, dirijată de pe margine de vulcanicul Anton Nicolae, formaţia buzoiană a reuşit să îşi adjudece victoria cu scorul de 2-0 în partida disputată în cadrul etapei cu numărul 24 a seriai a II-a, din campionatul Juniorilor A. Oaspeţii care nu concepeau sub nicio formă să plece acasă fără toate punctele puse la bătaie au lovit prima dată în minutul 14 când la un duel aerian în careu cu portarul gazdelor, Cloşcă a fost faultat şi tot el a transformat penaltyul însă cu ceva emoţii. Susţinuţi din tribune de câţiva părinţi, aşa cum se întâmplă la fiecare meci, jucătorii Gloriei Buzău au continuat să atace dar ratările au făcut ca la finalul reprizei întâi, avantajul să fie unul fragil. În partea secundă au izbutit să şi-l dubleze graţie aceluiaşi Cloşcă, acesta marcând în minutul 69 cu un şut din interiorul careului în urma unei pase primită de la Paşa. Peste puţin timp la un contraatac rapid, Tudor a trecut de doi adversari reuşind apoi să pătrundă apoi în suprafaţa de pedeapsă unde unul dintre fundaşii braşoveni l-a oprit prin fault. Arbitrul a indicat prompt punctul cu var iar lovitura de la 11 metri a fost executată de Cloşcă, jucător care de această dată a bătut aiurea ratând totodată şansa de a-şi trece în cont un hatt-trick. A fost dealtfel ultima acţiune notabilă a unei partide în care ,,glorioşii” nu au strălucit dar şi-au atins scopul. Oricum, având în vedere greutăţile financiare şi implicit condiţiile modeste se poate spune că parcursul juniorilor Gloriei în această ediţie de campionat este chiar unul bun.
,,Jocul nu a fost unul concludent şi nu m-a satisfăcut însă victoria râmăne victorie. M-a nemulţumit foarte mult faza de atac fiindcă am ratat din poziţii ideale iar asta este lacuna noastră în ciuda faptului că lucrăm foarte mult la antrenamente. Referitor la apărare am avut şi aici probleme începând greoi cu nişte greşeli elementare. Una peste alta mă bucură că băieţii şi-au dorit tare mult să câştige”, a concluzionat tehnicianul echipei buzoiene, Anton Nicolae.
Gloria Buzău a evoluat în următoarea alcătuire: Akcai-Coman, Ceauş, Simion, Rusen, Ghiţă, Nistor, Mantu, Paşa, Cloşcă, Tudor
Rezerve:Ene, Muşat, Mititelu, Nedelcu
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.