Medicii legiști de la Institutul National de Medicină Legală au stabilit, marți, la cererea familiei, cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu. Conform reprezentanților INML actorul Ioan Gyuri Pascu ar fi murit din cauza uei boli de inimă de care suferea de mai mult timp  pe fondul diabetului de care suferea artistul.

Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineață, la vârsta de 55 de ani la locuința sa din Capitală în urma unui stop cardio-respirator. Actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu era un apropiat al Buzăului, încă de pe vremea când a făcut armata la unitatea de transmisiuni din Buzău, Pascu a susținut de-a lungul timpului mai multe concerte la Buzău fie ca invitat în cadrul Festivalului Bluzău, invitat în cluburi private sau cu prilejul unor lansări de discuri. De fiecare data, Ioan Gyuri Pascu reușea să își electrizeze audiența atât cu interpretarea sa inedita cât și cu comentariile pline de umor din pauzele dintre melodii.

Iată mai jos o galerie foto cu imagini din concertele susținute la Buzău de Ioan Gyuri Pascu iar mai multe imagini AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.