GALERIE FOTO: Medalii și diplome pentru peste 400 de copii participanți la Interliga Națională de Fotbal

0
391

Aproximativ 400 de copii de la 11 cluburi din județele Buzău și Vrancea au participat, luni seară, pe stadionul Gloria din Buzău la Interliga Națională de Fotbal, competiție organizată de Federația Română de Fotbal prin intermediul AJF Buzău.

„La această competiție participă copii cu vârste între 7 și 10 ani de la cluburi din Buzău și Vrancea. Avem prezenți peste 400 de copii care joacă simultan pe terenurile amenajate pe stadionul Gloria în reprize de câte 15 minute”, a declarat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

La final, după câteva ore de fotbal, în lumina nocturnei de pe stadionul din Crâng, toți micii jucători au fost premiați cu medalii și diplome oferite de reprezentantul FRF, Gabriel Bodescu, foștii jucători Mihai Stoichiță și Vlad Munteanu și de președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

„Ne bucurăm că există copiii aceștia pentru care există această competiție. Ne bucurăm că sunt mulți copii și sper să și ajungă mai departe. Buzăul își păstrează tradiția, pentru că eu am jucat la Buzău și știu ce înseamnă dragostea buzoienilor pentru fotbal, dar chiar dacă fotbalul mare a dispărut de la Buzău oricând acești copii pot readuce fotbalul mare”, a spus fostul jucător Mihai Stoichiță.

Tot luni seară AJF Buzău a premiat jucătorii echipei de futsal Luceafărul Buzău și a acordat licențele C UEFA pentru mai mulți antrenori buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.