GALERIE FOTO: Moș Crăciun a ajuns, vineri, la copiii internați în Spitalul Județean

0
244


Copii angajaților din Spitalul Județean Buzău dar și copii internați în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Infantilă au primit, vineri dimineață, vizita lui Moș Crăciun. Acțiunea a fost organizată de Conducerea Spitalului cu sprijinul Consiliului Județean iar copii au primit pachete cu dulciuri și urăride însănătoșire grabnică.
Acțiunea aflată la a doua ediție a început în holul spitalului unde angajații unității au venit cu copii după care Moșul a urcat în saloanele unde se aflau copiii internați.
„Astăzi cu câteva zile înainte de Crăciun, Moș Crăciun a poposit și la Spitalul Județean. Conducerea Spitalului împreună cu Consiliul Județean am vrut sa facem o surpriza copiilor care nu sunt într-o situație prea buna din punct de vedere medical. E normal, este o acțiune din suflet și le urăm însănătoșire grabnică și un an nou fericit cu multe bucurii. Aș vrea să profit de ocazie să mulțumesc atât conducerii Spitalului Județean cât și personalului care în fiecare zi fac eforturi ca spitalul să funcționeze în niște parametri normali și pacienții să aibă parte de bune condiții medicale. Sper ca, începând de anul viitor să reușim să îmbunătățim activitatea în Spitalul Județean bineînțeles și cu sprijinul autorităților centrale”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.