GALERIE FOTO: Noii parlamentari ai Buzăului și-au primit mandatele

1
1607

Președintele Birului Electoral de Circumscripție Județeană Buzău, judecătorul Aurel Pușcă, a înmânat, vineri după-amiază, mandatele celor 10 parlamentari aleși în urma scrutinului din 11 decembrie. De la ceremonie a lipsit deputatul PNL, Cristinel Romanescu, care a trimis în locul său un reprezentant din partea partidului pe listele căruia a fost ales.

Reprezentanții PSD au venit primii la evenimentul programat la ora 16.00 și au așteptat vreme de câteva minute sosirea colegilor de la PMP. Președintele Aurel Pușcă i-a rugat pe aleșii buzoieni să se aplece cu atenție asupra legii electorale și să corecteze ceea ce este de corectat explicându-le în acest sens problemele pe care le-a întâmpinat în ziua alegerilor. Ulterior, șeful BEJ a înmânat mandatele în ordinea atribuirii acestora iar la final reprezentanții PSD au făcut declarații despre ceea ce vor face în cei patru ani de mandat.

„Vreau să mulțumesc buzoienilor care ne-au acordat un vot majoritar, care ne responsabilizează. Este o încercare pentru fiecare dintre noi chiar dacă personal sunt la al doilea mandat. Doi senatori și cinci deputați vom merge și vom încerca s ă facem o echipă împreună cu administrațiile locale care ne-au sprijinit. Ne vom respecta promisiunile din acest moment PSD nu va mai face declarații politice, vom trece la treaba si vom trage toți ca o echipă la aceeași căruță în aceeași direcție. Sunt ferm convins că vom fi toți o echipă și prioritatea noastră este programul de guvernare. Dacă dumnezeu a vrut să fim numai buzoieni cred că vom fi cu toții o echipă indiferent de culoarea politică”, a declarat liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă vizează un post de ministru în noul Guvern, Ciolacu s-a ferit să răspundă, spunând doar că va candida pentru încă un mandat de secretar general al Camerei Deputaților.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.