GALERIE FOTO: O mână de poștași au protestat în tăcere în fața Prefecturii Buzău

0
289

Aproximativ 40 de poștași au pichetat, vineri, în liniște, sediul Prefecturii Buzău nemulțumiți de nerespectarea promisiunilor privind creșterile salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă. Poștașii buzoieni s-au strâns în fața Prefecturii la ora 9:00 și au protestat timp de o jumătate de ora, afișând înscrisuri cu  „Sunt mulțumit deoarece conducerea CNPR este performantă…dar nu aduce venituri!!!” șau  „Sunt mulțumit deoarece nu voi primi creștere salarială iar conducerea CNPR a primit Bonusuri de Performanță!!!”.

O delegație a protestatarilor a mers la prefectul Aurelia Mitrea căreia i-a înmânat o listă de revendicări după care, la ora 9:30 au încheiat acțiunea și au mers să își reia activitatea.

„Suntem nemulțumiți că deși am stabilit o foaie de parcurs pentru acțiunile noastre  nu am reușit decât să obținem permisiunea de a-și lua concedii pentru colegii noștri din zonele izolate. Restul, ce ține de creșterea veniturilor, de pierderea marilor contracte de pierderea marilor volume de corespondență este apanajul conducerii companiei care nu reușește să stabilizeze declinul și să crească veniturile și suntem surprinși că angajatorul nu îi întreabă pentru ce iau bonusul de performanță”, a declarat liderul de sindicat al  SLPR Buzău, Ion Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.