GALERIE FOTO: Peste 8000 de persoane la închiderea primei ediții a festivalului BUZĂU FEST

0

Prima ediție a festivalului Buzău Fest s-a încheiat, duminică noapte, cu un recital multașteptat al trupei Zdob & Zdub și cu un impresionant foc de artificii. Aproape 8000 de oameni s-au strâns pe terenul de sport din stațiunea Sărata Monteoru pentru a-i asculta pe moldovenii de la Zdob & Zdub și pentru a urmării focul de artificii care a închis ediția din 2017 a Buzău Fest. La final ieșirile din stațiune s-au blocat zeci de minute din cauza numărului mare de mașini și spectatori care au plecat spre case.
Ultima seară de festival a adus pe scena amplasată pe terenul de sport din Sărata Monteoru, elevi ai Liceului de arte Margareta Sterian, trupa Synopsis și Dora Gaitanovici, un invitat surpriză din Polonia care a încins atmosfera cu ritmuri de beatbox iar la final pe moldovenii de la Zdob & Zdub care au electrizat atmosfera cu piesele consacrate dar ci cu piese mai noi.
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a mulțumit celor prezenți pentru participare, angajaților Consiliului Județean care s-au implicat în organizare, aleșilor județeni care și-au dat girul pentru organizarea festivalului și a dat asigurări că vor urma și alte ediții. Mai mult, președintele CJ a spus că se gândește și la organizarea unui festival similar, în toamnă, la finalul sezonului estival.
Prima ediție a festivalului Buzău Fest, dedicat promovării județului Buzău, a costat Consiliul Județean 120.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.