GALERIE FOTO: PSD Buzău și-a depus listele cu candidații pentru alegerile parlamentare

0
2491

PSD Buzău și-a depus, miercuri, listele cu candidați pentru Camera Deputaților și Senat la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană. La eveniment au participat toți candidații pe care social-democrații îi propun pentru cele 10 posturi de parlamentari, inclusiv supleanții, dar și primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil neagu, care este șeful de campanie al PSD Buzău.
După depunerea listelor, toți candidații PSD împreună cu președintele CJ Petre Emanoil Neagu și cu primarul Constantin Toma s-au strâns în holul Sălii Mari a Consiliului Județean de unde au făcut o transmisiune pe Facebook și au transmis tuturor membrilor și simpatizanților un mesaj mobilizator.
PSD Buzău deschide lista de candidațipentru Camera Deputaţilor cu Marcel Ciolacu, care este secretar al Camerei Deputaţilor, urmat de subsecretarul de stat la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, Sorin Lazăr, de Ionela Dobrică, fost subsecretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională, în prezent preşedinte al TSD Buzău, de Radu Sebastian, fost viceprimar, în prezent consilier al primarului de Buzău, Constantin Toma, următorul este medicul veterinar, Dănuţ Păle, urmat de medicul Karmencita Pricop, preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Buzău, de consilierul judeţean Doru Muzgoci, și de doi membri supleanţi de la organizaţia de tineret a PSD Buzău: Alexandru Stoica şi Florin Ceparu.
La Senat lista este deschisă de Lucian Romaşcanu, fost jurnalist, purtător de cuvânt al PSD Buzău, profesorul Liliana Zbîrnea, fost inspector şcolar, iar pe locul trei este profesorul Laurenţiu Ţepeluş, director adjunct al Colegiului ”BP Hasdeu”. Lista pentru Senat continuă cu doi membri supleanţi: medicul Victor Ioniţă, consilier municipal la Buzău, şi pilotul în rezervă Alexandru Buşcu, consilier judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.