Revoltă în rândul pasagerilor și șoferilor trași pe dreapta de polițiști, pentru a evita blocajele în trafic. Oamenii sunt extrem de mâhniți și speriați că trebuie să aștepte cine știe cât până când vor putea să-și continue drumul.
Printre mașinile trase pe dreapta, la Oreavu, spre municipiul Buzău, se află și un microbuz cu 12 persoane la bord,din zona Moldovei, care ar fi trebuit să ajungă la aeroport în București. Oamenii așteaptă de ore bune în frig și se tem că dacă benzina din rezervorul microbuzului se va termina vor îngheța de frig.
”Nu sunt în stare să curețe un drum, stăm să înghețăm ca proștii. Avem bilete de avion, mergeam în Italia, aveam avion la 4 și jumătate. Ne au zis că nu ne dau drumul. Cine ne plătește paguba?. Nici un ceai nu ne-au dat, nu ne spune nimeni ce să facem”, spune revoltat unul dintre pasagerii microbuzului.
” Stăm ca niște cîini aici de nu știu câte ore. Să pună mâna pe lopeți și să dea drumul la mașini să circule”, spune o pasageră revoltată care susține că este însărcinată.
”Se termină benzina, ce facem? Trebuia să ajung la aeroport să ajung la Vicenza, aveam mâine dimineață avion dar am plecat mai devreme ca măsură de precauție. Înghețăm. Nu e zăpada așa de mare, șoseaua e bună, nu înțeleg de ce nu ne lasă să mergem cu viteză mică? Ce facem stăm și înghețăm de frig pentru că se termină benzina?”,a spus o femeie din Tecuci care ar fi trebuit să ajungă în Italia.
Polițiștii sunt însă fermi și spun că nu vor ceda presiunilor șoferilor, spre binele lor. În județ continuă să ningă și să viscolească puternic iar șoselele se închid rând pe rând.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.