GALERIE FOTO: Serviciul de Pașapoarte Buzău funcționează, de luni, în casă nouă

0
830

Serviciul de Pașapoarte Buzău funcționează, de luni, într-un nou sediu situat la parterul Instituției Prefectului. Buzoienii care au nevoie de un nou pașaport s-au prezentat încă din zorii zilei în noua locație chiar dacă aceasta a fost inaugurată oficial abia în jurul orei prânzului în prezența prefectului Aurelia Mitrea și a directorului general al Serviciului de Pașapoarte, chestorul  Corina Moraru.

Noul sediu al Serviciului de Pașapoarte pune la dispoziția publicului 3 birouri de preluare documente față de 2 câte se găseau în vechea locație cu posibilitatea extinderii la 4 după dotarea tehnică care lipsește în momentul de față.

Conform șefului Serviciului de Pașapoarte Buzău, comisar Gabriela Boiangiu, amenajarea a 4 birouri de preluare a documentelor va duce la o mărire a capacității de preluare a documentelor de la 80 pe zi câte se puteau prelua în vechea locație la 160 pe zi. De asemenea, se dorește implementarea unui sistem de programări online dar și angajarea a încă doi subofițeri și a unui ofițer, măsuri care au ca scop reducerea timpilor de așteptare la depunerea documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.