GALERIE FOTO: Smiley s-a confesat în fata a peste 2000 de buzoieni

1
1060

Peste 2000 de buzoieni de toate vârstele au participat, duminică seară la primul concert Smiley la Buzău desfășurat la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Potrivit organizatorilor, spectacolul pus în scenă de artist este primul de acest fel prezentat în România, un eveniment similar fiind găzduit de Capitala Republicii Moldova, Chișinău, iar pe viitor același show va fi prezentat și la Arenele Romane.
În deschiderea spectacolului buzoianca Dora Gaitanovici a urcat pe scenă și a interpretat vocal și instrumental câteva compoziții proprii printre care și piesa cu care s-a clasat pe locul 6 la Etapa Națională a Eurovision. A urmat un scurt recital al Anei Munteanu, câștigătoare a ultimei ediții a concursului „Vocea României” care a interpretat mai multe piese din repertoriu internațional.
Cel mai așteptat moment al serii, recitalul susținut de Smiley, a debutat cu o oarecare întârziere însă artistul a electrizat repede audiența care a cântat și a dansat alături de el majoritatea melodiilor interpretate pe durata a aproape două ore.

Un moment special a avut loc pe finalul show-lui, când Smiley a observat în primele rânduri o tânără cu ochii în lacrimi pe care a invitat-o pe scenă:
Smiley: De ce plângi?
Daria: Plâng pentru că… o să pleci.
Smiley: Care este piesa ta preferată?
Daria: Oricare.
Smiley: Bine atunci o să cântăm oricare

După scurtul dialog Smiley și Daria au interpretat împreună și au dansat piesa „Insomnii”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.