Elevii de clasa a XII-a ai Colegiului Național B.P. Hasdeu au marcat absolvirea liceului printr-o festivitate organizată în curtea unității de învățământ. La fel ca în ultimii ani, elevii, îmbrăcați în robe albastre și purtând toci, s-au aliniat pe clase în curtea liceului, au intonat în cor imnul „Gaudeamus” iar conducerea liceului le-a oferit diplome de merit mai multor absolvenți care s-au remarcat în cei patru ani de studiu. AU fost acordate distincții pentru seriozitate, implicarea în rezolvarea problemelor clasei, responsabilitate, talent(Teodor Manciulea), rezultate excepționale la învățătură(Cătălina Badea și Ștefania Oprea media 9,84 ), seriozitate în abordarea anului didactic(Alexandru Chiroiu premiul 1 în fiecare an de liceu) sau pentru frecvență excepțională (Camelia Gheorghe 100% prezență în cei patru ani de liceu).
Șefă de promoție a fost desemnată eleva Andreea Nicolae care a absolvit liceul cu media 9.96 și care își dorește să urmeze o carieră în domeniul informaticii.
„O să încerc să intru la Politehnică la București la „automatică și calculatoare”. Faptul că am reușit să fiu șefă de promoție este o imensă bucurie pe care nu o pot exprima în cuvinte. Am învățat la Hașdeu pe lângă toate lecțiile și materiile predate și lecții de viață. Am învățat ce înseamnă curajul și respectul, am învățat ce este prietenia și cred că asta este ceea ce îmi va folosi cu adevărat în viață. Îmi doresc să am o carieră în domeniul informaticii dar mai mult de atât îmi doresc să păstrez legăturile cu prietenii și colegii mei. Îmi plac foarte mult matematica, fizica și informatica și nu cred că as pleca din țară definitiv ci poate doar pentru o perioadă”, a declarat Andreea Nicolae absolventa cu cea mai mare medie de la Colegiul B.P. Hasdeu.

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.