Un bărbat de 62 de ani, din satul Gomoești, comuna Costești, a sfârșit în această dimineață carbonizat în propria-i locuință. Bărbatul locuia în aceeași curte cu fiul său dar în case diferite iar fiul a fost cel care în jurul orei 5.00 a observat locuința părintelui său cuprinsă de flăcări. Imediat a dat alarma și și-a chemat în ajutor mai mulți vecini însă pentru bărbatul de 62 de ani era prea târziu. Flăcările pătrunseseră deja acoperișul iar de ușa camerei în care locuia bătrânul nu se puteau apropia. Au solicitat ajutorul pompierilor și tot ce au putut face până la venirea acestora a fost să se asigure că flăcările nu vor cuprinde și cealaltă casă aflată în imediata apropiere.
„Când am ajuns aici flăcările erau până la cer și ieșeau prin ușă astfel încât nu ne-am putut apropia. Atunci am protejat măcar să nu ia casa cealaltă foc. Posibil ca bătrânul o fi aprins focul dimineață apoi să fi adormit”, a declarat Petre Dinu, unul din bărbații care au sărit să stingă focul.
La sosirea pompierilor incendiul cuprinsese întreaga locuință iar bărbatul de 62 de ani era deja carbonizat.
„La sosirea noastră focul se manifesta cu violență la două camere pe o suprafață de 50 de metri pătrați și totodată am constatat că înăuntru era o victimă carbonizată. Cauza incendiului este deocamdată în curs de stabilire”, a declarat locotenentul Eduard Dumitriu de la ISU Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.